* w dniu zjazdów osób kształcących się w systemie zaocznym.
Plan zajęć Kwalifikacyjnych kursów zawodowych e – larningowych tp2a, tp2b, tp2c, p1a, p1b, p1c, tr2, r1 w II semestrze roku szkolnego 2020/21:
PLAN_zaoczne_2020-21 e-learning
Plan zajęć Kwalifikacyjnych kursów zawodowych e – larningowych j1, j2, k1 w II semestrze roku szkolnego 2020/21:
PLAN_zaoczne_2020-21 e-learning2
Plan zajęć kursów w II semestrze roku szkolnego 2020/2021
(Kkz tp2a, Kkz tp2b, Kkz p1a, Kkz tr2, III LO, Kkz j2)
PLAN_KURSY_2020_2021 (6 grup z III LO) s2a
Plan zajęć kursów w II semestrze roku szkolnego 2020/2021
(Kkz tp2c, Kkz p1b, Kkz p1c, Kkz r1, Kkz j1, Kkz k1, I LO)
PLAN_KURSY_2020_2021 (7 grup z I LO)
Działalność gospodarcza w rolnictwie (dział.gosp)
Przepisy ruchu drogowego (przep.r.drog.)
Język obcy w pszczelarstwie (niem)
Produkcja rolnicza (pr.rol.)
Chów i hodowla pszczół (chw.i hd.psz).
Gospodarka pasieczna (gosp.pas.)
Technologia produktów pszczelich (tch,pr.psz.)
Pożytki pszczele (poż.psz.)
Pracownia pasieczna (pc.pasiecz.)
Pracownia produkcji rolniczej (pc.pr.rol.)
Pracownia techniczna (prac.tech.)
Działalność gospodarcza w rolnictwie (dział.gosp)
Przepisy ruchu drogowego (przep.r.drog.)
Język obcy w pszczelarstwie (niem)
Organizacja produkcji pszczelarskiej (org.pr.psz.)
Organizacja produkcji rolniczej (org.pr.rol.)
Pracownia organizacji produkcji pasiecznej (pc.org.pr.pas.)
Pracownia organizacji produkcji rolniczej(pc.org.pr.rol.)
Praktyka zawodowa
Działalność gospodarcza w rolnictwie (dział.gosp)
Przepisy ruchu drogowego (przep.r.drog.)
Język obcy w pszczelarstwie (ang.)
Produkcja roślinna (prod.rośl.)
Produkcja zwierzęca (prod. zw.)
Technika w rolnictwie (tech w rol.)
Pracownia produkcji rolniczej (pc.pr.rol.)
Działalność gospodarcza w rolnictwie (dział.gosp)
Przepisy ruchu drogowego (przep.r.drog.)
Język obcy w pszczelarstwie (ang.)
Organizacja produkcji rolniczej (org.pr.rol.)
Pracownia organizacji produkcji rolniczej (pc.org.pr.rol)
Praktyki zawodowe
Działalność gospodarcza w gastronomii
Język angielski w gastronomii
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Procesy technologiczne w gastronomii
Pracownia gastronomiczna